0

Your Cart

No products in the cart.
Triple E

Retourbeleid

We streven ernaar om onze klanten volledige tevredenheid te bieden bij elke aankoop van boeken bij Triple E. We begrijpen echter dat er momenten kunnen zijn waarop u een boek wilt retourneren of ruilen. Hieronder vindt u ons standaard retourbeleid voor boeken:

Retourvoorwaarden:

 • Boeken moeten in ongebruikte en verkoopbare staat zijn. Ze mogen geen tekenen van beschadiging, slijtage, markeringen of ontbrekende pagina’s bevatten.
 • Het boek moet worden geretourneerd binnen een redelijke termijn vanaf de datum van aankoop. We accepteren retourzendingen tot 30 dagen na de oorspronkelijke aankoopdatum.
 • Het retourneren van boeken met gepersonaliseerde inhoud of handtekeningen kan alleen worden geaccepteerd als er sprake is van een fabricagefout of schade tijdens verzending.

Retourprocedure:

 • Neem contact op met onze klantenservice om uw retourzending aan te melden. Dit kan via e-mail, telefoon of het contactformulier op onze website.
 • Vermeld in uw communicatie het ordernummer, de titel van het boek dat u wilt retourneren en de reden van retour.
 • Onze klantenservicemedewerkers zullen u voorzien van verdere instructies met betrekking tot het retourneren van het boek, zoals het verstrekken van het retouradres.

Terugbetaling of omruiling:

 • Zodra we het geretourneerde boek hebben ontvangen en gecontroleerd op naleving van onze retourvoorwaarden, zullen we overgaan tot terugbetaling of omruiling, afhankelijk van uw voorkeur.
 • Als u een terugbetaling wenst, zal het bedrag worden teruggestort op de oorspronkelijke betaalmethode die u hebt gebruikt bij de aankoop.
 • Als u wilt ruilen voor een ander boek, zullen we samen met u de beschikbare opties bespreken en eventuele prijsverschillen afhandelen.

 Verzendkosten:

 • De kosten voor het retourneren van het boek zijn voor uw eigen rekening, tenzij het boek defect is of er sprake is van een fout aan onze kant. In dat geval zullen we de retourkosten vergoeden.
 1.  

Let op: Dit is ons standaard retourbeleid voor boeken, maar we behouden ons het recht voor om individuele gevallen te beoordelen en af te wijken van dit beleid als er sprake is van bijzondere omstandigheden.

Voor verdere vragen of verduidelijkingen kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. We staan klaar om u te helpen bij uw retourzendingen en eventuele andere zorgen.

Partners waar wij mee samenwerken

Onze opdrachtgevers en partners zijn onder andere gemeenten, provincies, het Rijk, natuurbeschermers, bedrijven, de waterschappen en scholen- gemeenschappen. Hier ziet u een kleine selectie.

×