0

Your Cart

No products in the cart.
Triple E
nieuwsbrief december 2022

 

Het einde van het jaar begon met een knalfuif. Het symposium ‘Afbraak is Afbraak’ op 15 december was een groot succes. De Koepelkerk zat goed vol en dat was al een indicator dat het thema er toe doet. Wat ook belangrijk is: alle liep gesmeerd en we hadden alleen maar goede sprekers. Maar het belangrijkste is natuurlijk  het antwoord op de vraag: vonden de bezoekers het interessant?

Nou dat bleek het geval. Uiteraard al direct na afloop bij de koffie toen we van iedereen positieve reacties kregen. Maar de volgende dag ontvingen we zelfs mails van mensen die niet hadden kunnen slapen van opwinding over de nieuwe mogelijkheden die zij zagen. Nou, dat verwacht je toch niet als je een congres over mycorrhiza, asbest, PFAS en zuiveringsslib houdt.

Voor alle deelnemers hadden we het boek Nat Goud in de goodie bag gedaan. Maar vooral het bier met dezelfde naam dat we zelf hebben gemaakt sloeg erg aan, gezien de reacties die we kregen in de vorm van foto’s van halfvolle flessen en lege glazen.

Kortom, wat ons betreft is dit congres het nieuwe begin van een oude traditie waarbij we ieder jaar tegen kerst een bijeenkomst houden in de Koepelkerk: de Groene Kerstlezing. 

Voor wie het congres moest missen op ons YouTubekanaal wordt de werkwijze van het afbreken van schadelijke stoffen met mycorrhiza in diverse filmpjes uitgelegd: https://www.youtube.com/@triplee5058/videos

Wij gaan sowieso goed gemutst de kerstdagen en het nieuwe jaar in. En dat is een gemoedstoestand die wij iedereen toewensen. Maak er mooie dagen van met vrienden en bekenden en laat vooral ook het licht schijnen in deze donkere dagen. Letterlijk en figuurlijk.

Bekijk andere nieuwsbrieven:

×