0

Your Cart

No products in the cart.
Triple E
Geldersche Kasteelen, Vroege Vogels en Fiber2Fiber

Voor Geldersch Landschap en Kasteelen hebben wij het concept uitgewerkt van ‘De Groene Hof van Gelre’, vastgelegd in een gelijknamige boek. Het boek werd gepresenteerd bij de viering van 90 jaar GLK en uitgedeeld aan alle aanwezigen.
Het project Fiber2Fiber wordt gestart. Met een zeldzaam krachtige alliantie gaat Natural Soil Improvement aan de slag met onderzoek naar de mogelijke afbraak van asbest en PFAS met behulp van mycorrhiza en de volledige omzetting en neutralisatie van RWZI slib met behulp van schimmels en miscanthus. Partners zijn: Kenniscentrum Papier en Karton, NIOO-KNAW, Westerdijk Instituut-KNAW, SGI Compliance, Grondslag en Waterschap Drents Overijsselse Delta.
Passend in het tijdperk van de grote projecten wordt ook gestart met twee nieuwe grote projecten op het gebied van Brickz. De eerste is 3BCT, waarbij NSI zich richt op het ontwikkelen van Brickz op basis van reststromen uit de bierproductie, waarop vervolgens weer hop wordt geteeld. Het tweede project is ‘Met gemak duurzaam’, gericht op het hergebruik van papieren disposables en deze om te zetten in Brickz.
Tom Bade verschijnt vertelt in Vroege Vogels wat hem als groene ondernemer drijft en waar hij mee bezig is in zijn kas.

BNNVARA

×