0

Your Cart

No products in the cart.
Triple E
Van Berm tot Bladzijde tot Brickz

In opdracht van Rijswaterstaat wordt onder de naam ‘Van Berm tot Bladzijde’ vanaf 2014 een alliantie gebouwd gericht op het verwerken van bermgras tot een grondstof voor de productie van papier. Uitgangspunt was de techniek van New Foss om vezels uit het bermgras te halen. Uiteindelijk heeft dit in 2016 geleid tot een samenwerkingsovereenkomst tussen Parenco en 17 overheden gericht op de levering van 200.000 ton bermgras op haarbasis voor de productie van papier. Uiteraard heeft Tom Bade de naam van het project bedacht. Het project heeft Vroege Vogels gehaald.
Triple E organiseert drie landschapsveilingen: voor het Veluwefonds, voor de Globe Guards en voor Geldersch Landschap en Kasteelen en is succesvol bij een crowd funding actie voor de aanleg van een wijngaard bij Landgoed Mariëndaal.
Tom Bade belandt ongevraagd op nummer 34 in de Duurzame Top 100 en Triple E maakt een transitie door naar een organisatie die zich volledig gaat richten op de ontwikkelingen productie van Brickz, met consultancy meer als secundair product.

BNNVARA

×