0

Your Cart

No products in the cart.
Triple E
Verjagen, Awards en Bavaria

Voor de Dierenbescherming wordt het concept ‘verjaging bedacht en uitgewerkt. De studie verschijnt uiteraard in een prachtig boek, genaamd ‘Met de schrik vrij’. Het aantal boeken dat Tom daarmee heeft geschreven stijgt uit boven de zestig. Te meer daar dit jaar ook het boek uitkomt dat hij samen met Peter Paul Witsen heeft geschreven: Nat Goud (hoe toepasselijk voor bagger). Het boek handelt over het belang van bagger binnen de geschiedenis en voor de toekomst van ons land.
Voor het Goois Natuurreservaat voert Triple E een onderzoek uit naar een nieuwe financieringsstructuur op basis van ecosysteemdiensten. De eerste contacten met Bavaria worden gelegd om te onderzoeken of we binnen NSI Brickz kunnen maken van het brouwersslib.
Op de web site wordt een webwinkel geopend waar bedrijven Brickz op maar kunnen bestellen. En van de provincie Gelderland krijgt NSI een subsidie op een geautomatiseerd systeem op te zetten voor de productie van de Brickz. Het systeem krijgt de toepasselijke naam Tellus, de Romeinse godin van de bodemvruchtbaarheid.
Maar belangrijk is vooral ook dat Triple E de European Inspiration Award ontvangt voor het project ‘Bagger, maaisel en plagsel uit eigen streek als bodemverbeteraar op basis van Brickz’.

×