0

Your Cart

No products in the cart.
Triple E
nieuwsbrief december 2021

In de 15 jaar dat Triple E bestaat, hebben we niet alleen geweldige concepten en producten bedacht en geadviseerd aan onze klanten, maar we hebben onze ideeën vaak ook in de praktijk gebracht. Soms met succes, soms met minder succes, maar altijd grensverleggend. Denken en doen gaan bij ons altijd hand in hand.

De laatste jaren ligt wat betreft de uitvoering de focus volledig op het product Brickz, waarvoor we inmiddels een Europees patent hebben en waarvoor we ook de European Inspiration Award van de EU hebben gewonnen. In de loop der jaren is echter ook duidelijk geworden dat de productie van de Brickz een bijzonder omgeving vereist. En dat daarvoor hebben we het concept fytoraffinaderij bedacht, uitgewerkt en in de praktijk gebracht in onze kas in Huissen.

Hier maken we Brickz, kweken we mycorrhiza, telen we bomen, produceren we onze eigen Tompost op basis van reststromen uit de natuurgebieden of de teelt van amaryllissen en voeren we talloze onderzoeken uit, onder meer naar toepassing van zilte bagger. Het is een plek als geen ander, en dat geldt vooral voor het mycoretum: ons eigen ecosysteem waar we schimmels kweken voor de Brickz. Maar het is ook een plek die ook langzaam is uitgegroeid tot de ideale ontvangstlocatie en vergaderplek.

Aan het einde van 2021 wordt echter langzaam maar zeker duidelijk dat we de komende jaren niet alleen in overdrachtelijke zin onze grenzen gaan verleggen, maar toch ook letterlijk. Uit de vele contacten die we hebben wordt duidelijk dat niet alleen grote belangstelling bestaat voor de Brickz maar ook voor het concept fytoraffinaderij (een woord dat we zelf hebben bedacht en dat we hebben laten vastleggen als intellectueel eigendom, net als het woord ‘mycoretum’).

En dus zal 2022 letterlijk een grensverleggend jaar worden. Dat weten we zeker omdat in december 2021 al veel acties worden ondernomen die zich hier op richten. Sterker nog, het wordt zo druk dat een kerstvakantie er helaas niet in zal zitten. Maar we gaan zeker knallend het jaar uit en vol goede moed duiken we de laatste maand van 2021 en de eerste maand van 2022 in.

Wij wensen al onze relaties een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk andere nieuwsbrieven:

×