0

Your Cart

No products in the cart.
Triple E

De oplettende lezertjes onder ons zullen wel denken: ’oliebollenbakken’, dat is fout geschreven. Dat hoort geen aaneengesloten woord te zijn.  Helaas niets is minder waar, want wij zijn druk bezig met de productie van Brickz voor diverse opdrachtgevers en toevalligerwijs worden deze getransporteerd in wat de handelaar ‘oliebollenbakken’ noemde. Dus die naam houden wij van Triple E in deze donkere dagen op weg naar de jaarwisseling maar gewoon aan.

Overal staan ze trouwens opeengestapeld, klaar om te worden verzonden nu het plantseizoen daar is, dat toevallig samenvalt met het oliebollenseizoen. Maar oliebollen hebben qua lekkers in deze donkere dagen niet onze aandacht, die gaat uit naar bier. Want ondertussen hebben we voor de Groene Kerstlezing traditioneel weer een lekker biertje gebrouwen. Uiteraard weer van het ‘merk’ Nat Goud’, gebrouwen met hop uit ons mycoretum en geteeld op brouwersslib. Deze keer is het een Beiers Bier geworden. Met dank aan Rob Meijers van Brouwhuys Elden (https://brouwhuiselden.nl/).

Iedereen die op 21 december om 14.00 uur de Groene Kerstlezing bezoekt die we samen met het Kadaster organiseren krijgt een flesje. Ook dat betekent overigens flink produceren, want we zitten nu al op 110 ingeschreven deelnemers en dat zullen er nog veel meer worden. Dus we hebben met het onderwerp ‘ruilverkaveling’ wel echt een thema te pakken dat het werkveld boeit. Iedereen is trouwens welkom, toegang is gratis, maar vooraf inschrijven is verplicht en wel bij lotte@tripleeee.nl.

Uiteraard hebben we zoals ook weer een boekje geschreven met als titel ‘Van keukentafel tot buitenkans’  over de sociale noodzaak tot ruilverkaveling. Ook deze productie van Tom Bade zal in het kerstpakket worden gestopt dat alle bezoekers meekrijgen. Bekijk ook deze trailer voor de inhoud:

 

Voor de boekenwurmen: ook hier ligt de productie niet stil, want dezer dagen wordt hard gewerkt aan een publicatie over de economische gezondheidsbaten van nationale parken in opdracht van het Domein Gezondheid. En we gaan ook een boek schrijven voor het Delta Platform over bagger en circulariteit.

Kijk voor alle boeken die in de loop der jaren door Tom Bade zijn geproduceerd op onze web site: https://tripleee.nl/onze-boeken/ Wie weet zit er wat bij voor Sinterklaas of onder de kerstboom. Lekker een goed boek lezen onder het genot van een oliebol en een biertje, wat wil een mens nog meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk andere nieuwsbrieven:

×