0

Your Cart

No products in the cart.
Triple E
nieuwsbrief november 2020

Of het nu de buurvrouw is die op de poes heeft gepast, de jarige schoonmoeder, of de medewerker die 10 jaar trouw voor het bedrijf heeft gewerkt: als het om een speciale gelegenheid gaat geven we iemand graag – en terecht – een prachtige bos bloemen. Dat is een prachtige traditie.

Wij van Triple E hebben echter altijd iets gehad met woorden. En bij de term ‘bos’ denken wij toch niet direct aan bloemen, maar toch vooral aan bomen. Maar ja, bomen koop je nu eenmaal niet per bos. Of toch wel?

Nou en of! Nu wel, want wij houden van bossen en gaan iedereen de mogelijkheid bieden om zijn of haar eigen bos te kopen. Dat hoeft niet altijd een groot bos te zijn, het mag best een grote bos bomen zijn, waarmee een klein bos kan worden aangelegd. In de tuin, op het balkon, op het dak, of in de moestuin. Daarom hebben wij een webshop opgericht waar je bomen per bos kan kopen: www.bosjebomen.nl. Bosjebomen.nl is een idee van Dagmar Bade dat zij zelf heeft uitgewerkt om een bijdrage te leveren aan het vergroenen van onze leefomgeving.

Nu is het ene bos het andere niet en dus is ook het ene bosje bomen het andere niet. Wij hebben daarom prachtige bosjes bomen samengesteld, zodat u ook een prachtig bosje op uw balkon of in uw tuin kunt laten groeien.

In deze tijden valt er soms zoveel te kiezen dat we door de bomen het bos(je) niet meer zien. Om dat te voorkomen hebben wij wat voorwerk gedaan. De bosjes (of moeten we zeggen bossen) die we hebben samengesteld zijn: Hollands Glorie, Flower Power, Balkon Bosje, Magisch Mediterraan, Oriental Delight en American Dream.

Dus wij verkopen vanaf heden de bomen per bos. En of je nu jezelf een bos cadeau moet geven ter compensatie van de elektrische auto die je hebt gekocht, of de buurman wilt bedanken voor het weghalen van al die overhangende takken: vanaf  nu kan je terecht op www.bosjebomen.nl

www.bosjebomen.nl is een initiatief van Triple E en valt onder Natural Soil Improvement. Voor vragen kunt u terecht op info@bosjebomen.nl of dagmar@tripleee.nl.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Bekijk andere nieuwsbrieven:

×